Descriere traseu


Traseu de dificultate moderat ridicată - Necesită experiență la alergarea pe nisip.

Traseul are 42km. Timp limită: 6 ore. Cine ajunge la finish după 6 ore ore va apărea în clasament ca DNF (nu a terminat). 

 

Traseul are ca punct de start arcada metalica - Plaja Zoom Beach. După start alergătorii vor alerga pe direcția nord, la țărmul mării, conform marcajelor din traseu o buclă de 7 km până în zona plajei Reyna și retur în zona de start Zoom Beach după care vor continua spre plaja Neversea revenind în zona de start Zoom Beach, vor face 6 bucle complete.

 

Punctele de hidratare vor fi amplasate în zona de start/finish plaja Zoom Beach precum și la km 7.5 – plaja Reyna.


Punctele de control vor fi amplasate la fiecare schimbare majoră de direcție și au ca scop observarea trecerii concurenților după numărul de concurs, precum și rol de optimizare a orientării alergătorilor.

 

În caz de abandon sau descalificare, participantul trebuie să ajungă singur, pe propria răspundere la finish (excepție fac accidentarile).

SPONSOR PRINCIPAL

SPONSORI OFICIALI

PREZENTARE MARATON

Alte informații

Punctele de hidratare și alimentare de pe traseu  le găsești în următoarele arii:

  • Zona de start / finish plaja ZOOM BEACH

La finalul cursei îți poți reface energia și nivelul de proteină cu fructe, dulciuri si un sandwich care conține o chiflă  și mezeluri proaspete, de calitate , puse la dispozitie de catre AUCHAN si pregătit de restaurantul Harlequin Mamaia.

Apa plata alcalina AZUGA – singura apa din Romania care a obtinut 2 medalii de aur la concursul international de bauturi din Londra organizat de British Bottling Institute si o medalie de aur obtinuta la concursul International "Des Eaux Gourmet" organizat de AVPA (Agence pour la Valorisation des Produits Agrigoles)

Nu uita să mai citești o dată regulamentul curselor competiționale Maratonul Nisipului!

STATISTICI MARATON

SPONSORI OFICIALI